Gör skillnad

Öppna Händer Välgörenhet är en ideell förening som drivs av och för sina medlemmar. Medlemmarnas åsikter, idéer och stöd är det som driver organisationen framåt. Tillsammans jobbar vi med de frågor och områden vi brinner för. Medlem kan du bli redan idag genom att fylla i vårt kontaktformulär och låta oss kontakta dig. Läs mer om våra projekt här

Varför vara medlem

Genom ditt medlemskap stödjer du vårt arbete för barns rätt till utbildning, medlemsavgiften ger dig medlemskap under ett år och möjligheten att vara med och påverka under hela medlemstiden. Du blir även inbjuden till möten och stämmor och medlemskapet ger dig rösträtt på våra stämmor. I förlängningen kan du som medlem även bli invald till Öppna Händers styrelse. 

Bli medlem - låt oss kontakta dig
Formulär för medlemskap

Funderar du på att bli medlem? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Du förbinder dig inte till någonting genom detta meddelande.

Engagemanget

Engagemanget sträcker sig precis så långt du vill, vi har medlemmar som enbart bidrar ekonomiskt och de som driver sina egna frågor i föreningen. 

Vad kostar det?

Medlemskap i Öppna Händer kostar 100 kr per år och även dessa pengar går direkt till vår verksamhet i Peru så oavsett om du ser det om en medlemsavgift eller ett bidrag så kommer pengarna till nytta där de behövs. Bli medlem i Öppna Händer och gör skillnad du med.

Kontakta oss

Du kan alltid enkelt nå oss genom att slänga iväg ett meddelande på Facebook.

Bli månadsgivare

Bankgiro: 642-7587

Organisationsnummer: 802452-7452

Läs mer här.

Håll dig uppdaterad
Gilla oss på Facebook
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev